FAV SKIN PRODUCTS

IMG_2532.png

(for my dutchies:) Hallo iedereen!!

Onlangs heb ik kennisgemaakt met InstaPharma, een online apotheek (jawel, je leest het goed!), waar ik enkele productjes eens mocht uit testen!

Zo kwam ik op het idee om mijn mening en feedback op mijn blog te delen zodat ook jullie op de hoogte kunnen blijven van mijn laatste "try outs".

Omdat ik graag eerlijk ben met jullie (mijn lieve lezers), wil ik jullie ook vandaag attent maken dat dit geen betaalde post is en dit volledig mijn eigen vrije mening is!

Let's start!

IMG_2550

Mijn huid is altijd zeer droog en niet alle lotions helpen vaak. Ik gebruik deze Avène lotion nu al een week en geeft onmiddelijk resultaat. Bovndien riekt het ook heel goed en maakt mijn huid ook super zacht. Zeker een aanrader dus!

 

 

 

IMG_2551IMG_2552

Voor een cleanser lotion kan je ook best deze Avène lotions gebruiken. Beide zijn een cleanser en make up remover. Voelt zeer zacht aan op je huid achteraf + heeft een super lekker geur!

 

 

IMG_2549

Zoals de meeste onder jullie weten, draag ik eigenlijk nooit foundation. Dit omdat mijn huid van zelf heel soepel is en ik niets bijkomend nodig heb. Toch wou ik deze Vichy BB crème proberen en mijn God.. wat riekt die goed en zit die goed!! Die gebruik ik nu vaak voor gelegenheden zoals feestjes,...

 

 

 

IMG_2554

En nu het "zomer" is, kon ik het natuurlijk niet laten om zonnecrème uit te testen. Deze 50+ getint zonnecreme van La Roche-Posay is zonder parfum en zonder parabenen. Het heeft een hoge zonnebescherming en is perfect voor mijn gevoelige baby huid!

Voila, dit zijn de producten die ik een weekje heb uitgetest. Mijn eerste indruk was dat de producten een zeer lekker geur hadden.  Het ligt ook heel soepel op je huid. Je gezicht heeft totaal geen dikke laag als je de BB crème op hebt, de lotions maken je huid super zacht, ... Je merkt dus duidelijk een verschil.
Zelf proberen?

Wil je deze producten (of andere) zelf ontdekken? Dan kan je hiervoor uiteraard op de site van InstaPharma terecht. Bestellen doe je hier.

Bovendien leg ik graag mijn liefste lezers in de watten en geef ik jullie de code THREALINA-D2AL bij je bestelling. Als je minimaal voor 25 euro bestelt, dan krijg je van ons € 2,5 extra korting.

Hoe tof is dat?!

Het volledige gamma ontdek je op www.instapharma.be + houd mij op de hoogte van jullie ervaringen!

Liefs,

Lina

BEAUTY, HOME, STYLELinaComment